RSS

Jackpine – Brand New Good Old Days 2009

jackpine
Tussen de opnamens door van zijn nieuwe cd wist Adrien Sala tijd vrij te maken om met bevriende locale artiesten en nemen onder de naam Jackpine een aantal liedjes in de studio op te nemen. Jackpine is de samenwerking tussen Adrien Sala, Jaxon Haldane (D.Rangers) Sean Buchanan (Western States) en Jesse Riemer.
Met invloeden van Neil Young, Hank Snow, The Band, Fred Eaglesmith geeft deze supergroep een frisse kijk op de rootsmuziek.
Met zijn vieren brengen de heren mooie harmonieen en ijzersterke semi-acoustische songs zoals “Rick Danko Died” met Adrien Sala in de hoofdrol of Canada I-O en zou “Brand New Good Gold Days” bijna een klassieker kunnen zijn, ware het niet dat deze cd ‘maar’  30 minuten duurt. “Brand New Good Old Days is voorbij voor je weet, ook omdat ie Zo Goed is. Invloeden van Gram Parsons en Flatt & Scruggs doemen op deze cd.
Adrien Sala geeft ook hier weer zijn visite-kaartje af.
Het wachten is nu op een tourpromoter die hem naar nederland haalt. Zelf geeft Adrien aan te willen touren door Nederland.
 
Jackpine website:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=444555652

 

Adrien Sala website:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=81204237

Dus tourpromoters: mocht je bij het horen van de nummers van Adrien Sala geïnteresseerd zijn geraakt om deze Winnipegger eens naar nederland te halen voor shows: neem dan contact met mij op.
johan.schoenmakers@gmail.com


Your Comment