RSS

Kieran Goss – I’ll Be Seeing You

kierangoss

Het leven is hard voor de ierse zanger Kieran Goss die recentelijk een nieuwe cd heeft uitgebracht: “I’ll be seeing you”. De titel van de cd heeft meer diepgang dan je zou denken. Twee jaar geleden zijn Kieran’s moeder en schoonzus aan kanker overleden en rond die tijd werd er ook kanker bij zijn vrouw geconstateerd. Gelukkig sloegen de behandelingen aan. Voor het opnemen van “I’ll be seeing you” verkoos Kieran Goss Nashville boven Ierland. Samen met producer Gabe Rhodes heeft Kieran Goss een emotionele americana plaat gemaakt, met spaarzame arrangementen en live opgenomen in de studio. “I’ll be seeing you” balanceert tussen hoop en de eerder genoemde treurige gebeurtenissen in Kieran’s leven.

Titels als “I will be seeing you”, “Into your arms”, Shining like a sun” en “Smile”(you can make me smile, if you were only here) zeggen genoeg. Ondanks de treurnis in de teksten klinken de nummers sterk, fris en afwisselend met mooie samenzang.

12 uit 12 is de slotsom van deze recensie en wat mij betreft: Verplichte aanschaf. Overtuigt uzelf over de kwaliteit van deze cd via Kieran Goss Myspace pagina.

www.myspace.com/kierangoss

Tijdens het drie-daagse folkfestival in Luinjeberd, Heerenveen kunt u Kieran Goss

op 19 april live aanschouwen en u laten overtuigen. 

 

Johan Schoenmakers

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comments are closed.