RSS

Jeremy Nunnelly – Just The Same

 
Een zanger, gewapend met gitaar, mondharmonica en liedjes over zijn eigen jeugd. Het zijn de ingrediënten die terug te vinden zijn op de debuut-ep “Just The Same” van de uit South-Carolina afkomstige Jeremy Nunnelly. Hij zingt en speelt op een eerlijke en heldere manier doeltreffende liedjes in de folk- en bluegrasstraditie. De teksten getuigen van eenvoud en eerlijkheid.
 
 
Jeremy brengt zes liedjes zonder opsmuk. Gewoon lekker zingen en spelen is het motto. Met zijn warme stem en fel akoestisch gitaarspel geeft Jeremy Nunnelly in twintig minuten een kijkje in zijn eigen belevingswereld. Liedjes die je vanaf het begin tot het eind bij je strot grijpen en niet meer los laten. Gedreven en vol vuur zingt hij over zijn tijd als jongen op de boerderij (Good man Home) of over zijn liefdevolle ouders (Muscadines). “Just The Same” herbergt een stel fantastisch akoestische songs van een zanger en gitarist met veel talent. Deze ep, waar het speelplezier van afstraalt, smaakt naar meer. Ik hoop dan ook dat er spoedig een volledig album wordt uitgebracht van Jeremy Nunnelly.

 

 
(Johan Schoenmakers)

0 Comments Add Yours ↓

  1. hans #
    1

    Zolang er artiesten als Jeremy Nunnely de kop opsteken is er hoop en perspectief voor folk/bluegrass! Inderdaad, muziek zonder opsmuk en bovenal eerlijk.