RSS

Nieuwsbrief

Voor het eerst na een aantal maanden weer eens een nieuwsbrief en deze keer voor iedereen toegankelijk. Het team van Altcountryforum bestaat tegenwoordig uit: Koos Gijsman, Martin Overheul, Rein van den Berg, Sjoerd Punter en ondergetekende, Johan Schoenmakers. Voor velen is de vakantie reeds achter de rug en gaan we ons wederom opmaken voor prachtige muzikale tijden, zowel op cd als op het podium. Al eerder heb ik opgemerkt dat wij een tweetal nieuwe rubrieken hebben, te weten: het maandelijkse verhaal, “De iPod Op”,  van Koos Gijsman met zijn favoriete top vijf aan liedjes, die op dat moment zijn ipod vullen en “In De Schijnwerpers”  van Sjoerd Punter. Dit artikel verschijnt met uitzondering van deze week op dinsdag en vrijdag. Hier maken wij geen melding van, maar wordt automatisch iedere keer geupdate. Hou deze dagen zeker in de gaten voor interessante nieuwsfeiten!

Mochten er zaaleigenaren zijn, die hun concertagenda op onze site geplaatst willen hebben hoor ik dat graag via het bekende emailadres. Tevens hoop ik op jullie hulp met muzieknieuwtjes of links naar websites, waarmee Sjoerd de rubriek “In De Schijnwerpers” kan blijven vullen. Voor overige aan- of opmerkingen, of voor het aanmelden op onze nieuwsbrief kan gebruik worden gemaakt van ons emailadres: altcountryforum@gmail.com

Ik wens jullie namens mij en het hele team van het Altcountryforum prettige muzikale maanden en veel leesplezier op onze site.

Met vriendelijke groet,

Johan Schoenmakers


Your Comment