RSS

Biscuit Kings – Hambones & Trombones

“Hambones & Trombones” is een album van Biscuit Kings, bestaande uit Johnny Pierre (zang,gitaar,toetsen) en Jeff Goldstein (basgitaar). Twee door de wol geverfde muzikanten uit New York, die meer dan 25 jaar actief zijn binnen de muziekscene en diverse keren het podium hebben gedeeld met artiesten als John Hiatt, Dr. John en Albert King.

“Hambones & Trombones” getuigt van een frisse aanpak, waar op een luchtige wijze jazz en bluesarrangementen worden verweven in de americanamuziek. Het rauwe ongepolijste stemgeluid van Johnny Pierre gaat af en toe door merg en been. Doorleefde vocalen vol pure emotie en doordrenkt met gevoelens van pijn en verdriet. Johnny draait er zijn hand niet voor om.

http://www.youtube.com/watch?v=2ZAuFpaKekM
De cd “Hambones & Trombones” bevat uitgekiende rootsmuziek met een fijn gekarteld randje. Als je het schijfje hoort zal je zeker concluderen dat deze cd een keur aan invloeden uit de muziekgeschiedenis herbergt. Een uitstekend album met een hoog draaibaarheidsfactor. Een sympathiek plaatje met een grote amusementswaarde.

De twaalf liedjes zijn te beluisteren via:
http://www.reverbnation.com/artist/artist_songs/1292715

 

http://www.johnny-pierre.com/BISCUIT_KINGS.html

(Johan Schoenmakers)


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Thank you for your kind words about our music!Your Comment