RSS

The Monacchio’s – Wedding Album

De uit New-Jersey afkomstige Keith Monacchio en Shelly Arden hebben een solocarrière lopen als dit jaar “Wedding Album”, hun debuutplaat als duo verschijnt. The Monacchio’s is een echtelijk en muzikaal verbond dat klinkt in de traditie van George Jones/Tammy Wynette of Johnny Cash en June Carter.

Verliefd, verloofd, getrouwd is “Wedding Album” een geslaagde collectie van ingetogen en meeslepende akoestische folknummers, die een realistischer beeld over de liefde geven dan menig gevoelige popballad. Dat Shelly”s betoverende stem en de rasperige vocalen van Keith verrassend goed met elkaar matchen laten ze horen op een album met tien aangename liedjes.


Door een dubbele leidersrol van Monacchio en Arden achter de microfoon met tevens een sterk staaltje harmoniezang heeft de hartstocht je op “Wedding Album” stevig in haar greep. De akoestische instrumentatie zorgt voor een intens en warm sfeertje. Geen geitenwollensokken stoelende liedjes, maar zacht en soepel voortglijdende muziek van twee Amerikaanse tortelduifjes

www.facebook.com/monacchios

(Johan Schoenmakers)

 


Your Comment