RSS

Optreden Grote Prijs Winnares Yori Swart in Den Haag

Op donderdag 19 april komt Grote Prijs winnares Yori Swart voor een optreden naar Het Paard van Troje te Den Haag. Yori was onlangs twee keer te gast in De Wereld Draait Door en wordt met haar huidige single I Say Nothing dagelijks op 3FM gedraaid. In februari bracht zij haar debuutalbum uit waarmee ze vanaf april een uitgebreide club- en festivaltour doet door het land.

Yori Swart is een muzikante die niet anders kan dan vanuit haar tenen te spelen. Ieder optreden is een noodzaak, elke noot die ze zingt is raak. Met haar krachtige songs krijgt Yori de zaal muisstil en haar unieke stem laat het publiek steevast achter met kippenvel. Dankzij het door de pers goed ontvangen debuutalbum én een indrukwekkende show begin dit jaar op Noorderslag in Groningen zette Yori zichzelf en haar band definitief op de kaart.

In haar zang en composities klinken sporen door van favorieten als Ani DiFranco, Joni Mitchell en Thomas Dybdahl, maar Yori is een authentieke performer, die mede dankzij haar vaste vijfkoppige band en professionele producer een eigen richting is ingeslagen. Yori’s uitverkochte Paradiso optreden in maart was het startschot van deze uiterst getalenteerde artieste met een live show die niemand mag missen.

Meer info:

http://www.paard.nl/event/YORI-SWART

zaal open: 19:30
aanvang: 20:30 / kleine zaal / €10 (ex. servicekosten)

Voorverkoop via www.paard.nl (online) of anders:

Kassa Paard van Troje (www.paard.nl / 070-3601838), Ticketservice Nederland, Velvet Music Delft & Rotterdam, Rocky Road Den Haag


Your Comment