RSS

Donderdag 14 Juni: De Terugkeer Van The Hackensaw Boys In De QBUS

Antieke folk- en bluegrassmuziek uit de schilderachtige Appalachen klinkt weer actueel in de handen van The Hackensaw Boys, die er een dosis eenentwintigste-eeuwse rock ’n’ roll energie in stoppen. In 2006 wonnen de heren uit Virginia – tamelijk onverwachts – de Leidse QBUS poll als beste live act van dat jaar. Anno 2012 klinkt deze legendarische formatie, samen met de op het oude vertrouwde nest teruggekeerde oprichter  van The Hackensaw Boys David Sickmen als een kruising tussen The Carter Family en the Ramones.

Een politiek correct alternatief voor al uw onverwachte feestneigingen. Er is weinig muziek die meer uitnodigt tot ongecompliceerd hossen en vrolijk meebrullen dan de opgefokte bluegrass van dit zooitje ongeregeld uit Virginia. Juist door al die vrolijkheid zou je bijna vergeten dat de heren van The Hackensaw Boys in de eerste plaats een verschrikkelijk goede band vormen. Een band die al een aantal albums op rij een stokoud genre springlevend houdt en bruisend van energie laat klinken.

Donderdag 14 juni zal ‘The Hackensaw Boys’ vanaf 21.00 uur met ongeremd enthousiasme en ijzersterk spel de laatste avond van het seizoen in QBUS wellicht onvergetelijk maken. The Boys to Entertain You!!!!

QBUS, Uiterste Gracht 142, Leiden
Entree: 10 euro
voorverkoop: Plato & Velvet
reserveren: 06-42 96 71 77


Your Comment