RSS

Lezersactie: “Waging Heavy Peace” van Neil Young

 

 

 

In “Waging Heavy Peace’ vertelt Neil over zijn leven en muzikale creativiteit. Het is een reis van het besneeuwde Ontario, via de boulevards vol LSD in het Los Angeles van 1966, naar het huidige toevluchtsoord in Hawaii. Neil Young geldt als een van de belangrijkste figuren uit de geschiedenis van de popmuziek van de laatste vier decennia. Hij is een artiest die zijn hele carrière zonder compromissen zijn hart heeft gevolgd. Van Buffalo Springfield in de jaren zestig tot zijn baanbrekende soloalbums als After the Goldrush en Harvest, van de megasuccesvolle albums met Crosby, Stills & Nash tot zijn wederopstanding als de beschermheilige van grunge.

‘Waging Heavy Peace’ van Neil Young is via onderstaande link op de website van uitgeverij A.W. Bruna te Utrecht bestelbaar voor de prijs  van  € 19,95 (exclusief verzendkosten)

http://www.awbruna.nl/web/Boek.htm?dbid=45615&typeofpage=499775

 

Met dank aan uitgeverij A.W. Bruna te Utrecht mocht het Altcountryforum onder de lezers enkele exemplaren verloten van het door Fanneke Cnossen in het Nederlands vertaalde boek ‘Waging Heavy Peace’ van Neil Young. De loting onder de inzenders met het goede antwoord op de prijsvraag is inmiddels verricht en de prijswinnaars zijn via een emailbericht op de hoogte gesteld.

 

(Johan Schoenmakers)


Comments are closed.