RSS

Gent Jazz Festival 2013

De geregelde bezoeker van deze website weet inmiddels dat de naam ‘altcountryforum’ allang niet meer richtinggevend is voor wat we hier dagelijks te bieden hebben. We hebben onze horizon de voorbije jaren aanzienlijk verruimd en de deur wagenwijd opengezet voor een breed gamma van stijlen. Wat ons betreft zal die deur nog jarenlang open blijven staan voor elke muziekstijl die tot onze verbeelding spreekt.

De organisatoren van het Gent Jazz Festival lijken al ettelijke jaren een soortgelijke gedachtegang te volgen bij het samenstellen van hun programma. In het verleden stonden acts als Willy DeVille, Randy Newman, Marianne Faithfull en Mariza broederlijk en zusterlijk op dezelfde affiches als Toots Thielemans, Ornette Coleman, Sonny Rollins en Dianne Reeves. Het programma van dit jaar herbergt naar goede gewoonte weer een brede waaier van muziek met klinkende namen als Elvis Costello & the Imposters, Madeleine Peyroux, Trixie Whitley, José James, Diane Krall, Kat Edmonson en nog veel meer lekkers.

Het Gent Jazz Festival begint op vrijdag 12 juli en loopt tot en met zaterdag 20 juli. Informatie over programma, locatie en tickets vind je op onderstaande link!

 

www.gentjazz.com/nl/programma/gent-jazz-festival


Comments are closed.