RSS

Zangeres PennyLeen Krebbers Vraagt Om Hulp

pennyleen

Ik ben PennyLeen Krebbers en ben zangeres, muzikante en tekstschrijfster. Vandaag  start de campagne om de crowdfunding voor mijn nieuwe album Still Waters/Savage Waves te promoten. Voor mijn nieuwe album heb ik, in samenwerking met vier co-writers, dertien prachtige nummers geschreven. Oprechte, pure en eerlijke luisterliedjes, maar ook stevige songs. Ik schrijf graag over gevoelens die ik heb en situaties die indruk op me hebben gemaakt. Over intens verdriet, maar ook over groots verlangen. Over pijn, maar ook over blijdschap. Over de spanning van een nieuwe liefde, maar ook over het beëindigen van een langdurige relatie. Over het voelen van veiligheid, maar ook over de angst om los te laten. Over het ervaren van wanhoop, maar ook over het vinden van rust en bezinning. Over het leven. En de liefde.

In principe ben ik helemaal klaar voor de start. De nummers zijn af en de arrangementen klaar. De muzikanten, producer en ik hebben enorm veel zin om de studio in te duiken en al dit moois op te nemen. Ik kan niet wachten om de nummers te laten horen! Helaas ben ik niet zo gefortuneerd dat ik in de gelegenheid ben om dit alles zelf te financieren. Het zou dan ook fantastisch zijn wanneer jullie mij hierbij willen helpen. Sterker nog, zonder jullie kan ik het niet. Mij helpen kan op verschillende manieren en je krijgt er iets heel moois voor terug! Naast een enorme lading aan dankbaarheid, krijg je muziek van me op cd of als download. Maar ook bijvoorbeeld een zangles of huiskamerconcert is een optionele tegenprestatie! Mogelijkheden genoeg. In ieder geval krijg je er mooie muziek voor terug!

Ik mag me gelukkig prijzen te werken met muzikanten die ik stuk voor stuk, ieder voor zich, bewonder. Naast de vaste bandleden speelt o.a. ook Peter Slager (BLOF) mee op contrabas, Bernard Gepken (Daniel Lohues) op gitaar, Wouter Kiers (Kiers & de Vries) op saxofoon en Martijn Peters (Stream of Passion) op drums. Daarnaast ga ik een duet zingen met Mark Lennon van de Californische formatie Venice en wordt het album opgenomen en geproduceerd door Gabriel Peeters.

www.pennyleen.nl

 


Comments are closed.