RSS

Nieuwe single PennyLeen in duet met Mark Lennon van de formatie Venice

Op 16 november a.s. wordt de single ‘Help me’ uitgebracht. Een prachtig nummer van PennyLeen afkomstig van haar nieuwe album Still Waters/Savage Waves dat op 18 februari 2018 zal uitkomen. In dit nummer gaat PennyLeen in duet met zanger Mark Lennon.

Mark Lennon, bekend als zanger van de beroemde Amerikaanse country-folk-popband Venice, floreert in al zijn soul en heesheid, terwijl PennyLeen haar stem uitstekend met de zijne kleurt door haar blues en ronde geluid. Help Me is een open en oprecht liedje waarin een relatiecrisis wordt bezongen en een breuk uiteindelijk onvermijdelijk blijkt. Deze single is een representatieve voorbode van wat de luisteraar in februari met het album te wachten staat.

‘Still Waters/Savage Waves’ is het nieuwe album waarmee PennyLeen de luisteraar meeneemt naar de diepte van haar ziel. Het is haar meest intense werk tot nu toe. En, doordat het leeuwendeel van de teksten autobiografisch is, zijn alle liedjes op de plaat integere ontboezemingen. PennyLeen schrijft en zingt over hetgeen haar bovenmatig bezighoudt.

De tegenstelling (stille wateren versus woeste golven) vertegenwoordigt haar persoonlijkheid, haar gevoelsleven en haar gedachten. Aan de ene kant is PennyLeen energiek en flamboyant, aan de andere kant rustig en ingetogen. Enerzijds gepassioneerd en zelfverzekerd, anderzijds nuchter en verlegen. Van melancholisch en gevoelig, tot ferm en krachtig. Still Waters/Savage Waves is PennyLeen en vice versa. Volledig en compleet.

www.pennyleen.nl

 


Your Comment