RSS

Concert Aankondiging: Fred Eaglesmith in Mei in Den Haag, Tilburg, Heerlen, Amsterdam en Borger

10-05: Den Haag, Acoustic Alley
11-05: Tilburg, Paradox
12-05: Heerlen, Parkstad Limburg Theater
15-05: Amsterdam, Q-Factory
16-05: Borger, VanSlag

Vanaf vrijdag 10 mei is de Canadese singer-songwriter Fred Eaglesmith op diverse podia in ons land te bewonderen. Hij  is een man van het volk. Fred heeft talent voor het schrijven van oprechte liedjes en vooral over klein menselijk leed, al dan niet met een knipoog, een lach en een traan.

Eaglesmith is een veteraan in de muziekindustrie en kent de klappen van de zweep. Hij volgt zijn eigen pad en past in geen elk vakje. Hij houdt zich niet aan officieel aangelegde muzikale perkjes. Eaglesmith graast rustig in verschillende weides en zet daarmee een nieuwe standaard voor onafhankelijke muzikanten.

Na jaren van touren in Amerika, Canada en Europa heeft Fred al heel wat bereikt. Zijn liedjes werden gecovered door enkele grote namen, hij trad op in de Late Show van David Letterman en werd alom bekroond als enigmatische country en rock n’ roll troubadour.

Vandaag de dag beklimt hij de podia over de hele wereld met zijn muzikale echtgenote Tif Ginn. Haar indrukwekkend, zwoele vocalen zijn een aangename aanvulling op Freds rauwe stemgeluid.

“Expect nothing. Give everything. Keep going. Allow yourself to be happy. Find out who you are and deal with that. Write good songs”, aldus Eaglesmith.

www.fredeaglesmith.com

 


Your Comment