RSS

Foto Verslag: Dylan LeBlanc op het Once In A Blue Moon Festival (24-08-2019)

Foto’s + Tekst: Theo Koot

Afgelopen zaterdag 24 augustus vond de tweede editie van het Once in a blue moon festival plaats. En werd de datum voor de derde editie bekendgemaakt: zaterdag 29 augustus 2020. Voorverkoop begint a.s. dinsdag (27 augustus).

Het prachtige weer zorgde er mede voor, dat dit festival 6500 bezoekers wist te trekken. Eriksson Delcroix was vandaag op het Amsterdamse Bos de officiele opener. Het was aan één van onze favorieten, Dylan LeBlanc, de eer om af te trappen in de grote Blue Moon tent. Leblanc, begeleidt door de Pollies, kweet zich met verve van deze toch wat ondankbare taak. Openen in een grote tent, die bij aanvang amper is gevuld en langzaam een beetje volstroomt. LeBlanc wist de mensen te boeien en trok hen, door zijn wat, mischien wel bezwerende muziek naar het podium, om ze niet meer los te laten.

De set begon strak, om daarna in het tweede deel wat ruimte te bieden voor de meer uitgesponnen en psychedelische nummers. Na vijftig minuten was het feest voorbij en had OIABM een opener om van te smullen.

SpeellijstBang, Bang, Bang/I See It In Your Eyes/Damned/Born Again/Domino/If The Creek Don’t Rise/Easy Way Out/Cautionale Tale/Renegade/Beyond The Veil

 

dylan1

 

dylan2

 

dylan3

 

dylan4

 

dylan5

 

dylan6


Comments are closed.