RSS

Festival TIP: Ramblin Roots in de Utrechtse TivoliVredenburg op 19 oktober 2019

Ramblin’ Roots 2019<span class="wtr-time-wrap block after-title">Leestijd ongeveer <span class="wtr-time-number">1</span> minuut</span>

Op zaterdag 19 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van het beste uit de wereld van de soul, americana, blues, (alternatieve) country, jazz en aanverwante muziekstijlen tijdens de zesde editie van Ramblin’ Roots!

Line-Up

Ook dit jaar reist de crème de la crème uit de americana en rootswereld weer naar Utrecht met onder andere een show van niemand minder dan roots-grootheden Dave Alvin en Jimmie Dale Gilmore. Het duo dook vorig jaar samen de studio in met als resultaat een prachtige plaat vol fascinerende americana, roots en een spannende mix van Delta blues, Western swing en rock’n’roll.

Naast deze twee pioniers maakt ook de Amerikaanse southern-rockformatie North Mississippi Allstars zijn opwachting in Utrecht dit jaar. De band behoort, met hun stomende countryblues en virtuoze bluesrock, al jaren tot de top van hun genre en speelde reeds samen met o.a. Led Zeppelin’s Robert Plant en John Hiatt.

Naast gevestigde namen als de Canadese singer-songwriter Frazey Ford, de Texaanse troubadour Grayson Capps, ‘The Queen Of Oklahoma’ Carter Sampson, de soulvolle singer-songwriter Bonnie Bishop en Nathan Bell kunnen liefhebbers van nieuwe muziek hun ei kwijt met talent als Chance McCoyRod PicottJohnny Irion Trio en veel meer!

Ramblin’ Roots Festival 2019

 


Your Comment