RSS

Wolf & Moon – Follow The Signs

Follow the Signs

In de reeks ‘sympathieke plaatjes die zo goed als zeker onder de radar blijven’ presenteert het Duits/Nederlandse echtpaar Stefanie Martens en Dennis de Beurs onder de naam Wolf & Moon “Follow The Signs”. Een heerlijk dromerig klanktapijt met elektronische elementen, dat het verdient om je hart even aan te mogen verwarmen en de opvolger van hun vorig jaar verschenen debuutalbum “Before It Gets Dark”.

Met twee getalenteerde zielen, verstrengelde zanglijnen en grenzeloze, hypnotiserende instrumentale arrangementen is het album niet makkelijk om je vinger op te leggen. Meer dan twintig luisterbeurten gingen aan dit stuk vooraf voordat Follow The Signs volledig op mij was ingewerkt. Stefanie en Dennis creƫren een enorm scala aan stemmingen. Van somber tot hoopvol, van beklemmend tot opbeurend.

Groot verschil met hun voorganger is de prominentere rol van de stemmige electronica op deze plaat, het spontane karakter en de avontuurlijke aanpak. Eerlijk gezegd is het effect behoorlijk betoverend, aangezien Wolf & Moon erin slaagt een rijk geluid op te bouwen uit de noodzakelijke elementen. Ondertussen is de voortreffelijke productie ogenschijnlijk eenvoudig maar stiekum complex. Dit is muziek om mee weg te drijven.

www.wolfandmoon.com

(Johan Schoenmakers)

 


Your Comment