RSS

Interviewers Gezocht

Binnenkort worden er interviews ingepland met een aantal bandjes. Wij zoeken nog mensen die het leuk vinden om eens via face-to-face, zoom of telefoon een gesprek met een muzikant te voeren.

Van het Australische Suuns verschijnt op 24 september het nieuwe album Witness. Bij voldoende animo komt frontman Ben Shemie deze maand nog naar Amsterdam.

Van de psychedelische rockband Pond verschijnt begin oktober hun nieuwe plaat “9”. Mogelijkheden voor een telefonisch onderhoud met Frontman Nick Allbrook op 25 en 26 augustus middag, Interesse?

Van de Australische punkband verschijnt op 10 september het nieuwe album Comfort To Me. Interviews worden ingepland in de ochtend (nederlandse tijd). Datum is nog niet ingepland. Ligt aan de interesse van de pers.

Op 8 oktober verschijnt Fischer-Z’s nieuwe studio-album “Til The Oceans Overflow”!

Fischer-Z’s nieuwe album “Til The Oceans Overflow” is verbonden met (het 40-jarig jubileum van) hun iconische release “Red Skies Over Paradise”. De setting is weer Berlijn, waar de initiele opnamen in de befaamde Hansa Studio ook plaats vonden. Zanger John Watts is beschikbaar voor interviews.

Een digitale link is veelal van onze kant leverbaar

Laat maar iets weten als je geïnteresseerd bent via ons emailadres: altcountryforum2020@gmail.com


Comments are closed.