RSS

Rufus Wainwright – Unfollow The Rules: The Paramour Session

Unfollow the Rules (The Paramour Session)

Rufus Wainwright, alom geprezen door de New York Times om zijn originaliteit, heeft zichzelf als zanger en componist op de kaart gezet als een van de grootmeesters van zijn generatie.┬áVan de in New York geboren en in het Canadese Montreal opgegroeide singer-songwriter zijn tot nu toe tien studio-albums, drie dvd’s en drie live-albums uitgebracht.

Onder meer aangevuld met twee versgeschreven songs (Treat A Lady en Happy Easter) domineren de nummers van Unfollow the Rules dat vorig jaar genomineerd werd voor een Grammy Award het live in de Paramour opgenomen album. Een schitterende en intieme aangelegenheid in Los Angeles.

Gitaar, piano en strijkers begeleiden Wainwright doeltreffend. Noem het de Covid sessies (opgenomen tijdens de eerste Corona-golf), noem het een unplugged album, het maakt niet uit… Rufus zingt de sterren van de hemel. Je moet wel van zijn stem houden en heel soms heeft hij moeite de hoge noten te halen. Rufus kan het met kitsch, maar ook puur en dat etaleert hij dan ook op Unfollow the Rules: The Paramour Session.

www.rufuswainwright.com

(aERodynamIC)


Your Comment