RSS

Goose – Shenanigans Nite Club

Shenanigans Nite Club, Goose | CD (album) | Muziek | bol.com

Als je een groot liefhebber bent van jambands als The Allman Brothers Band, Grateful Dead, Steely Dan en Little Feat kan je met het tweede, langverwachte volwaardige album van Goose zeker je voordeel meedoen. Een groep geweldige muzikanten uit het Amerikaanse Connecticut die dol zijn op componeren, schrijven, experimenteren en vooral improviseren.

In een jaar waar de Covid 19 pandemie hoogtij vierde bracht de band fysiek twee live-albums uit. Een broodnodige stemmingsbooster in een tijd zonder optredens. Hiermee verstevigde Goose hun positie als een van de beste opkomende jambands.

Zoals ook is te horen op Shenanigans Nite Club, dat bovendien lekker gevarieerd klinkt. Van uptempo country en swingende jazz tot opzwepende R&B, funk en experimentele popmuziek met ellenlange jams. “Ik hou gewoon van de diversiteit in de muziek, zegt zanger en gitarist Peter Anspach.

Onze droom is om mensen te inspireren om buiten de gebaande paden te treden”, zegt Mitarotonda tegen de webzine van de Gratefulweb. Tegelijkertijd klinkt het nieuwe album verbijsterend vertrouwd voor muziek die je voor de eerste keer hoort.

www.goosetheband.com

www.konkurrent.nl

(Johan Schoenmakers)


Your Comment