RSS

Like Lovers – Everything All The Time Forever

Everything All the Time Forever

Pffff….ik kan opgelucht ademhalen. Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk weten ben ik een multifunctionele scribent. Iemand met een aanzienlijk groot comfortzone. Altijd op zoek naar een welkome afwisseling in het recenseren. Anders voel ik mij net de J.J. Cale onder de recensenten. Je moet zo af en toe gekieteld worden.

Na het flink doorspitten van mijn cd-wisselaar kwam ik terecht bij het nieuwe project van de Duitse muziekproducer en multi-instrumentalist Jan Kerscher. Iemand met een behoorlijke staat van dienst in het indie-wereldje met projecten van A Tale Of Golden Keys, Munity On The Bounty, Tristan Brush, Lion Sphere of Hannah Epperson.

Sferisch studiowerk waaraan je ook op het veelzijdige “Everything All The Time Forever” kan horen dat hij als jong volwassene verstrikt raakte in de muziek van Bj√∂rk (Infinite), Radiohead (Levitation, Gone) en Massive Attack (Fall). Complexe dromerige klanken die verweven zijn met experimentele postpop en electronische indiemuziek. Soms ook voorzien van een lekker dansbare drive (I Float On Your Love, People Shaped Mirrors).

www.wearelikelovers.com

(Johan Schoenmakers)

 

 

 

 


Your Comment