RSS

Park88 – The Fearlessness

Goed nieuws voor de trouwe aanhang van Rich Wyman, die in ons land behoorlijk groot is. Zeker nadat hij vele jaren heeft rondgetoerd met zijn eigen band, gitarist Marcel Singor en The Wild Romance. Samen met zijn echtgenote Lisa Needham  vormt de zanger en pianist momenteel de formatie Park88.  Een groepsnaam die verwijst naar de stad waar het echtpaar woont en de cijfers geven het aantal toetsen aan op zijn piano.

En nog meer goed nieuws voor zijn fans. Composities uit de koker van Wyman zoals het titelnummer en Slowdown passen naadloos op zijn eerder verschenen albums. Nieuw materiaal dat samen met het werk van zijn twintig jaar geleden verschenen “Where We Stand” niet op de speellijst zal ontbreken tijdens de komende rondgang van het vijfkoppige Park88.

Met de hemelse en vibrerende vocalen van Needham en Wymans krachtig stemgeluid, die samen ook nog uitermate schitterend harmoniseren kan het duo op hun debuut menig potje breken. Bovendien gooit het tweetal met hun componeerdrift diverse stijlen doorelkaar. De ene energiek met pretentieloze popliedjes, met diens dynamisch pianospel waar je je oren van je kop wordt afgeblazen, de ander met een combinatie van melancholie en soulvolle rhythmn & blues. Park88 piekt op The Fearlessness met sterk repertoire, dat naar meer smaakt in een, persoonlijk soms iets te deskundig en net muzikaal jasje.

03-10: Culemborg, De Gelderlandfabriek
04-10: Weert, Muziekcentrum De Bosuil
06-10: Hengelo, Café de Cactus
07-10: Amsterdam, The Waterhole

wwwpark88music.com

(Johan Schoenmakers)


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Hello Johan, Thank you very much for your very good review. I really appreciate your kind words. Thanks! RichYour Comment