RSS

Nieuw Werk van het Amsterdamse trio Snow Apple

 

TWEEDE ALBUM VOOR AMSTERDAMSE FOLK-POP-BAND SNOWAPPLE
LANCERING IN PARADISO EN TIVOLI,VREDENBURG – TOURNEE DOOR EUROPA, VS, AZIË
Van de Amsterdamse folk-pop-band Snowapple verschijnt op 2 februari het album “Illusion”. Met deze tweede langspeler zetten de zangeressen en multi-instrumentalisten Laurien, Una en Laura wederom een sprookjesachtig geluid neer. Popmuziek blijft de rode draad voor Snowapple. Er is ook ruimte voor het experiment. Op “Illusion” klinken invloeden door uit de elektronica, impro, krautrock en het hedendaags klassiek.Naast de release van het album, is Snowapple ook live te bewonderen:
2 februari: Amsterdam, Paradiso
3 februari: Utrecht, TivoliVredenburg
Met hun uiteenlopende muzikale achtergronden vormen de bandleden van Snowapple een opvallend gezelschap. Hun vormende jaren in opera, jazz en gypsy komen tot uitdrukking in stemgebruik, instrumentkeuze en algeheel onvergelijkbaar bandgeluid. De vocalen van Snowapple bestaan uit drie prachtige individuele stemmen die regelmatig samensmelten in bijzondere harmonieën.
In aanloop naar het verschijnen van “Illusion” heeft Snowapple onlangs haar eerste single California uitgebracht. De bijbehorende video, met beelden van de tournee langs de Amerikaanse westkust, is via deze link te bekijken.
http://www.snowapple.nl/

 
 

 


Your Comment