RSS

***Win Win Win *** Chuck Ragan and the Camaraderie Op 26 Maart In Amsterdam

De Amerikaanse punktroubadour Chuck Ragan is een klinkenke naam in de punkscene maar ook liefhebbers van rauwe folk, americana weten inmiddels wie de beste man is.

Ragan brak door als frontman van de Californische punkband Hot Water Music. Toen de band in 2006 tijdelijk uit elkaar ging besloot Chuck zijn voorliefde voor eerlijke, traditionele americanafolk te uiten met een soloproject. Dat ging hem verrassend goed af want zijn debuutalbum ‘Feast Or Famine’ werd lovend ontvangen in zowel de folk/americana-scene als de punkscene.

Met zijn rauwe stem, directe teksten en recht-voor-zijn-raapgitaarspel is Chuck Ragan eigenlijk een soort hardcore-versie van Bruce Springsteen. Dat is ook te horen op zijn nieuwe album ‘Till Midnight’ (2014), waarop hij in tien nummers weer alles geeft wat hij heeft – gewoon omdat hij niet anders kan! Chuck Ragan stond de afgelopen jaren regelmatig in zijn eentje op het podium, maar wordt vanavond begeleid door een volledige liveband.

Stuur een emailbericht naar altcountryforum@gmail.com als je kans wil maken op kaartjes voor het optreden op 26 maart van Chuck Ragan and the Camaraderie in de Amsterdamse Tolhuistuin.


Your Comment