RSS

Trixie Whitley Op 1 Maart In Paradiso, Amsterdam

De Belgisch-Amerikaanse zangeres Trixie Whitley, dochter van wijlen Chris Whitley komt op vrijdag 1 maart naar Paradiso.  Daar zal ze zeker materiaal van haar op 11 februari verschenen album Fourth Corner ten gehore brengen.

Zangeres en muzikante Trixie Whitley is praktisch in de studio geboren. In 1987 kwam ze in Gent ter wereld, als dochter van de in 2005 overleden muzikant Chris Whitley. Het gezin verhuisde naar New York, waar Trixie veel tijd doorbracht met haar vader in verschillende studio´s. Ze leerde allerlei instrumenten spelen, waaronder drums, gitaar en piano, ze is daarbij van geboorte een vocaal wonder. Inmiddels werkte Trixie al samen met Meshell Ndegeocello, Chocolate Genius, Sean Lennon, Malcolm Burn, Robert Plant en minst producer Daniel Lanois, met wie ze de band Black Dub oprichtte . Met een scherpe en soulvolle stem – als een kruising tussen Angie Stone en Anouk – en haar intense, alternatieve rocknummers brengt ze haar publiek in vervoering.

Kans maken op kaartjes voor dit optreden? Stuur een email naar altcountryforum@gmail.com en de gelukkigen krijgen na loting bericht van ons.

Datum: vrijdag 1 maart, Locatie – Paradiso, Amsterdam
Aanvang: 20:30 uur
Voorprogramma: 19:30
Zaal open: 19:00 uur
Entree: 16,- excl. daglidmaatschap

www.paradiso.nl


Your Comment