RSS

Pixies Live Stream

 

5 en 6 oktober spelen ze in een uitverkocht Paradiso: de legendarische rockband de Pixies. Maar voor wie daar niet op kan wachten, is de kick-off van hun wereldwijde tour in Parijs vanavond (30 september) alvast live te volgen via de livestream van Deezer, werelds grootste muziekstreamingsdienst. Tevens is de livestream beschikbaar voor iedereen om te embedden op eigen site of blog.

Fabrizio Gentile, managing director van Deezer Benelux, is erg vereerd dat de band Deezer heeft uitgekozen om hun eerste show in jaren live te streamen. “De Pixies hebben echt hun stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Dat wij deze gig live streamen op Deezer is daarom voor ons net zo opwindend als voor de hardcore Pixies-fans. Daarnaast willen we met deze livestream het voor iedereen mogelijk maken dit Pixies-concert te kijken en te hosten.”

De Pixies maakten eind jaren tachtig furore en maakten meerdere succesvolle albums. Door voortdurende ruzies en spanningen ging de band in 1993 uit elkaar, om in 2004 weer bij elkaar te komen. Onlangs bracht de

band na jaren van stilte een nieuwe EP uit met de titel EP-1. Daarnaast deelde de band ook een nieuwe videoclip.

Op het podium zal de band vergezeld worden door bassiste Kim Shattuck (The Muffs) die eerder dit jaar Kim Deal verving. Deal maakte bekend niet langer deel uit te maken van de Pixies.

“We zijn helemaal klaar om officieel van start te gaan met onze wereldtournee in Parijs”, zegt Pixies-frontman Black Francis. ”We hebben een mooie setlist klaar liggen: songs die we nooit eerder live hebben gespeeld, maar ook publieksfavorieten en nummers van onze laatste EP. We zien er erg naar uit om deze te spelen voor onze Europese fans.”

De live stream zal starten om 21:00 via http://www.deezer.com/nl/app/pixies-live


Comments are closed.