RSS

Someday Jacob – Everybody Knows Something Good

someday

Ken je de formatie Someday Jacob en hun ongegeneerde hunkering naar de zonnige Amerikaanse westkust nog niet? Dan wordt het hoog tijd dat je eens gaat luisteren naar “Everybody Knows Something Good” om een eventuele winterdepressie te voorkomen.
Vier mannen die weten wat ze doen en die een redelijke bekendheid in ons land verwierf met het twee jaar verschenen “It Might Take A While”. “Everybody Knows Something Good” is de metafoor voor de ongecompliceerdheid van de zomer. Het nieuwe album staat vol liedjes met een mooie melancholische lading en prettige meerstemmigheid van zanger Jörn Schlüter en zijn drie metgezellen Martin Denzin, Uli Kringler en Manuell Steinhoff uit het Duitse Bremen. Het zit van top tot teen prima in elkaar met kant en
klare folkpop en rootsrockdeuntjes, waar je gedachten bij afdwalen naar zonovergoten strandplaatsen. Een melodieuze plaat die lekker wegluistert. Onbedorven en maagdelijk onschuldig. In eigen land opgenomen, prima geproduceerd door Schlüter en in Nashville afgemixt door Rick Rubins protegé Ryan Hewitt (Red Hot Chilly Peppers, The Avett Brothers).

www.somedayjacob.de

(Johan Schoenmakers)


Comments are closed.