RSS

De Deuren Van De Q-Bus In Leiden Gaan Binnenkort Weer Open!

Na het afsluitende dubbelconcert van Dieter van der Westen Band en het Belgische TMGS op 18 december worden de deuren in maart van de Leidse Q-Bus geopend met een aantal heerlijke shows. Programmeur Hans van Polanen heeft ook dit jaar weer leuke verrassingen voor ons in petto.

Het is de Amerikaanse zanger en gitaarvirtuoos Frank Carillo en Eddie Seville van zijn begeleidingsband The Bandolero’s de eer op dinsdag 19 maart het nieuwe seizoen in te luiden.

entree: 12 euro

Twee dagen later – op donderdag 21 maart staat het gezelschap van Ethan Johns & The Black Eyed Dogs in de knusse Leidse zaal. Een gevierd producer (zoon van de legendarische Glyn Johns) en bekend van samenwerking met onder meer Laura Marling, Ryan Adams, Counting Crows, Paul McCartney en Ray LaMontagne. Tussen de bedrijven door verschijnen vanaf 1991 diverse soloplaten of samen met de begeleiders van The Black Eyed Dogs. Het recente levensteken (Anamnesis) is een schitterende dubbelaar met een combinatie van blues, country en folkrock.

entree: 13,50

Maart wordt afgesloten met de terugkomst van de Wild Romance in de Q-Bus.  Anno 2019 bestaat de band naast Dany Lademacher en David Hollestelle uit zanger Edgar Koelemeijer, toetsenist Otto Cooymans, bassist Gee Carlsberg en drummer Jan ‘t Hoen. Vorig jaar is nieuw werk van de Wild Romance verschenen onder de titel No Time.

entree: 16 euro

Voor meer info zie https://www.muziekhuis.nl/

 

 


Comments are closed.