RSS

Kom Allen Om De Opening Van Het Nieuwe Concertseizoen Te Vieren In De Q-Bus Te Leiden Met Frank Carillo en Eddie Seville.

Programmeur Hans van Polanen verwacht jullie op dinsdag 19 maart allemaal te begroeten om de opening in te luiden van het nieuwe concertseizoen in de Leidse Q-Bus. Ook deze keer heeft hij iets moois voor ons geboekt, te weten: de Amerikaanse zanger en gitaarvirtuoos Frank Carillo en zijn muzikale begeleider van The Bandoleros Eddie Seville. Eindelijk weer in de Q-Bus. Dus ik zou zeggen: KOMEN!

Entree: 12 euro
Zaal open: 20.30
Aanvang: 21.00
Vvk in Leiden: Plato
Reserveren: 06 42 96 71 77

Frank Carillo (USA) maakt al meer dan veertig jaar heerlijke songs die volstrekt uniek en toch vertrouwd aanvoelen en veroverde daarmee een plekje in het hart van een grote schare enthousiaste fans

Golden Earring, Anouk, maar ook Tom Petty, Bad Company, Peter Frampton, J. Geils Band en Carly Simon, ze werkten allemaal ooit met Frank Carillo. En dat is dan nog maar een willekeurige greep.

In Nederland is Frank Carillo vooral bekend door zijn samenwerking met George Kooymans (Golden Earring) en Anouk, waar hij heeft meegewerkt als gitarist, backing vocals en co-writer van 7 tracks voor het Golden Earring album Millbook U.S.A. Regelmatig heeft Frank als gitarist het podium gedeeld met Golden Earring.

Eddie Seville schreef de eerste single ‘Blind Love’ voor het duo Kooijmans/Carillo en is mede-componist en vast lid in Frank’s band the Bandeleros. Eerder dit jaar waren Eddie en Frank samen al te horen in een side-project onder de naam Cobblestone, waarvan verder Blue Oyster Cult en Queen-bassist Danny Mirando en Bad Company drummer Simon Kirke deel uitmaken.

 


Your Comment