RSS

Hank Shizzoe – Steady As We Go

Steady as We Go

In het jaar dat de Zwitserse zanger, componist en gitarist Thomas Erb onder de artiestennaam Hank Shizzoe zijn 25 jarig muzikaal jubileum viert, verschijnt zijn zestiende album “Steady As We Go”.  Samen met zijn drie begeleiders waarmee  hij de afgelopen vijf jaar speelt werd het nieuwe wapenfeit, dat elf liedjes telt, live in zijn studio in Bern vastgelegd. GeÍnspireerd, recht uit het hart, fris van het lever en in een ontspannen sfeer.

Geen repetities vooraf, spelend zonder koptelefoons en zoals het hoort: met de liefde voor de muziek. Na diverse overdubs (akoestische instrumenten, pedaalsteel) droegen tevens Michael Flury (trombone), Hendrix Ackle (piano) en Tinu Heiniger (klarinet) hun steentje bij aan het voortreffelijk en veelzijdig klankbeeld van americana en rootsmuziek

Een ijzersterk album waarop Shizzoe zich niet op een zwak moment laat betrappen. Met eigen interpretaties van Randy Newmans Days Of Heaven, Tammy Wynette’s Stand By Your Man, Tom Petty’s California en  drie traditionele liederen. Bovendien zijn Steady As We Go, Havre De Grace en They’re No Good van Erbs hand, die met zijn pseudoniem de voorliefde toont voor de muziek van Hank Williams.

www.hankshizzoe.com

(Johan Schoenmakers)


Comments are closed.