RSS

Concert Tip: Nederlandse Tournee van Kerri Powers

KerriHRE-1348aaa

In oktober maakte ze nog een grootse indruk als een van de opening acts van het Ramblin’ Roots Festival in Tivoli/Vredenburg. Dus het was een kwestie van tijd voordat de Amerikaanse zangeres Kerri Powers een volledig tourtje door Nederland ging maken. Haar CD Starseeds werd overal enthousiast begroet.   https://continentalrecordservices.bandcamp.com/album/starseeds

No Depression schreef: “This is not the kind of singing and performing that can be easily taught. It has to be in your spirit, in your blood and the fact that she is from the Northeast is going to confound the artists down South, in the Delta, in Memphis, Clarksdale, Austin, and Nashville.”  en Popmagazine Heaven koos het album als rootsalbum van de week …., “want door de bluesy inslag steekt het album ver uit boven modaal singer-songwriterniveau en bewijst Powers tot de besten te behoren.”

Mooie liedjes, een doorleefde stem en heerlijk (slide)gitaarspel maken Kerri Powers al tot een volwaardig solo-artieste. Op de komende tour die op 14 maart in Heerlen aanvangt, wordt ze begeleid door BJ Baartmans en/of Sjoerd van Bommel.

 14-03: Heerlen, Southern Blues Night (Juke Joint Stage)
16-03: Bergen op Zoom – Bergse Radio en TV Omroep
17-03: Den Bosch, Blue Room Sesions
18-03: Oldenzaal, Cobblestone Club
19-03: Deventer, Burgerweeshuis Café
21-03: Leusden, In The Woods
23-03: Eindhoven, Mr. Frits/Maandag van Van Meurs


Your Comment