RSS

Marc Platt – Colors Of The Universe

Voor de beste lawaaiplaatjes moet je bij Rum Bar Records uit Massachuschetts wezen, vind ik persoonlijk dan. Het fantastische label uit Boston van Louis Mansdorf, dat zich veelal specialiseert in rock ‘n roll, powerpop, punk, garage en glamrockmuziek van toen en nu. Verborgen schatten voor de liefhebbers van de genoemde genres. Bij zeer hoge uitzondering pikt een Nederlandse promoman een enkele uitgave uit de catelogus van het label om aandacht van de schrijvende pers te genereren (Buckley, Genya Raven,)

Voor een uiterst zacht prijsje van 7 euro is de nieuwe ep “Colors Of The Universe” van de Amerikaanse singer/songwriter Marc Platt op de markt gebracht. Een getalenteerd en productieve componist uit Los Angeles, die in de mid jaren tachtig deel uitmaakte van de band The Real Impossibles. De zes nieuwe nummers gaan op het fysieke exemplaar als bonus vergezeld van zijn vorige ep The Beat On The Street.

Zowel met zijn toenmalige band als op zijn legio aan solowerkjes wordt Platt gedreven door zijn tijdloze liefde voor de muziek uit de zestiger jaren zoals The Beatles, The Byrds, The Kinks, Mama’s & Papa’s en The Beach Boys. De referenties mogen er zijn. Zo ook deze heerlijke plaat van Marc Patt met luchtige en aanstekelijke popmuziek met een psychedelisch tintje .

https://rumbarrecords.bandcamp.com/album/colors-of-the-universe-the-nice-price

(Johan Schoenmakers)


Your Comment