RSS

(CONCERT TIP) Wille and the Bandits op 13 Oktober in de Q-Bus te Leiden

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, staande mensen, gitaar, binnen en de tekst 'RAMBLIN FAIR MAN * AMAH'

Eindelijk, Eindelijk en eindelijk. Op 13 oktober heropent Hans van Polanen na anderhalf jaar de deuren van de Leidse zaal, Q-Bus. Het Britse Wille and the Bandits mag dan de aftrap verrichten van een reeks nieuwe optredens in het kader van VanPolanenPresenteert.

Wille and the Bandits si een band met een imposante live-reputatie, die het podium heeft gedeeld met Deep Purple, Warren Haynes en Joe Bonamassa. Inmiddels al een tijdje uitgebreid tot een kwartet keren de bluesrock krachtpatsers na hun optreden op 17 januari 2020 vol enthousiasme en muzikale, eigentijdse diversiteit terug met hun energieke rock n roll. Het bijtende zit hem in het psychedelische jaren zeventig gevoel in de muziek, de blues is hun roots en het rock gehalte zit in de power en ritmes.

En net als anderhalf terug kunnen de bezoekers van de Q-Bus in Leiden onder meer weer genieten van Wille Edwards gekwelde strot en het furieus gegil op zijn Weissenborn slide-gitaar. Ga het zien op 13 oktober! Dan zal je merken dat ik niet teveel heb gezegd.

Online kaarten bestellen kan via deze link:
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=143007&point_of_sale_id=5259?point_of_sale_id=5259&event_id=135705

Of telefonisch reserveren: 06 – 42 96 71 77

Of uiteraard ook op de avond zelf.

EN LET OP: Bewijs vaccinatie of negatieve test verplicht…

https://www.vanpolanenpresenteert.com/

(Johan Schoenmakers)


Your Comment