RSS

Camp Cope – Running With The Hurricane

Op het moment dat ik dit tik is Running With The Hurricane van de drie dames van het Australische indierockgezelschap Camp Cope al even uit. Wie de eerste twee albums van Camp Cope kent, zal wellicht verrast worden door deze plaat.

Onze vorige albums waren behoorlijk schokkend; alles klonk behoorlijk hard en krachtig, zelfs in de manier waarop het was opgenomen, de manier waarop ik zong, tot aan de gitaarklank toe. Dat was waar ik toen in mijn leven was; nu wilde iets moois van maken‘. (Upset magazine).

Wat Running With The Hurricane onderscheidt is een verfrissend gevoel van aanstekelijkheid met een altcountry en poppy karakter, waar gitaar, bas, drums en een spaarzame piano (Sing Your Heart Out) regeren. En uiteraard met een flinke portie talent en de herkenbare rauwe en hartverscheurende overgave van Georgia Maq.

Een nieuwe fase voor de band waar zangeres/gitariste Georgia Maq blijft werken als verpleegster, drumster Sarah Thompson Poison City Records een helpende hand toesteekt, terwijl bassiste Kelly Dawn-Hellmrich zich voorbereidt op de komst van haar eerste kind. Dit alles draagt ​​bij aan de nieuwe energie, die de band vooruit stuwt.

www.campcopemusic.com

www.konkurrent.nl

(Johan Schoenmakers)


Comments are closed.