RSS

The Devil Makes Three – Do Wrong Right

devilmakesthree
Je moet er nog een maandje opwachten, precies te zijn, releasedatum 21 apil, maar dan kan iedereen meegenieten van oldtime bluegrass klanken van de nieuwe cd van
The Devil Makes Three – Do Wrong Right. De sound van The Devil Makes Three ligt in het verlengde van Ragtime, country, folk en rockabilly, die in hun cds terug te vinden zijn. Je waant je in de begin jaren 1900 met deze uit Santa Cruz afkomstige band bestaande uit:
Pete Bernhard – Zanger,guitarist,  Lucia Turino – Stand-up bassist en guitarist  Cooper Mcbean.
Dit stelletje gekken bij elkaar maken een feestje van het authenthiek klinkende
“Do Wrong Right” . De ragtime, folk, rockabilly..iedere stijl volgt elkaar wel op op deze nieuwe cd van The Devil Makes Three. Prachtige drie-voudige vocalen en een lekker soundje van de mondharmonica. Genieten geblazen, mede door een sterke produktie.
Als je nog nooit van deze band heb gehoord wordt het tijd dat er verandering in komt.
Deze jongens moeten samen met The Avett Brothers en de Felice Brothers snel naar een festival worden gehaald, hier in Nederland. Één groot feest zal het worden met bovengenoemde bands. Kom op… Blue Highway. Check ze uit op hun myspace pagina en je weet dat ik niet te weinig heb gezegd.
www.myspace.com/thedevilmakesthree  

Johan Schoenmakers


0 Comments Add Yours ↓

 1. Tim #
  1

  De vorige tijdje terug gehoord, dat was ook al een te gekke plaat, ben benieuwd naar deze.

 2. Anjo #
  2

  Heb ze op myspace beluisterd. Zijn idd erg goed. Lekker old-school feeling. Maar zijn de voorgaande cd’s ook in nederland te verkrijgen? Ik heb wel op bol.com gelezen, dat de nieuwste daar wel verkrijgbaar wordt.

  Geetz,

  Anjo

 3. Tim #
  3

  Dat weet ik niet moet ik je bekennen. Had de vorige via via gekregen. Denk dat Jan daar wel antwoord op weet..

  Tim