RSS

Blues Peer: 17 juli – 20 juli

peer202520years20logo3

Het gerenommeerde bluesfestival ‘Blues Peer’ is intussen al aan zijn vijfentwintigste editie toe en voor dit jubileumjaar hebben de organisatoren niet alleen voor een uitstekend programma gezorgd, ze hebben ook een extra dag aan het festival gebreid met niemand minder dan John Fogerty als headliner. Behalve van bands uit België en Nederland kun je van vrijdag 17 juli tot en met maandag 20 juli dus genieten van enkele grote internationale namen.

Hierbij een subjectieve selectie:

 

17/07 Mike Sanchez

18/07 Rod Piazza, Joe Bonnamassa, Steve Winwood

19/07 Roger McGuinn, Derek Trucks Band, John Mayall, Southside Johnny, Jeff Beck

20/07 John Fogerty

 

Kaarten zijn online te verkrijgen, via de Belgische FNAC-vestigingen of via een hele resem voorverkoopadressen in België, Nederland en Duitsland. Verder voorziet de organisatie een ruime camping en voldoende parkeergelegenheid. Voor motoren  wordt een aparte parkeerruimte voorzien. Peer ligt in Belgisch Limburg op zo’n 40 km van Eindhoven.

Voor informatie over programma, prijzen, kamperen, parkeren, eten en drinken: check de website!

 

www.brbf.be

 


0 Comments Add Yours ↓

  1. SWA #
    1

    nou het is wel iets verder dan 40 km ..maar toch iedereen van harte welkom ! Je kan overigens een cd / t – shirt of andere merchandise van de optredende artiesten op het Belgium Rhythm & blues festival op de kop tikken …( oa : Derek Trucks Band, Joe Bonamassa, Rod Piazza, Shiner Twins,Eli “Paperboy” Reed, Southside Johnny) alle info op http://www.rootsville.be

  2. Martin #
    2

    Hey Swa, volgens Mappy.com is het van Eindhoven naar Peer iets meer dan 40 km en dat was mijn referentie. Jullie hebben trouwens best een interessante site, met veel boeiende informatie over het verleden van dit festival. Mooi werk! Maar over het heden is de site van Blues Peer nét even iets relevanter ;-).