RSS

J.B. Beverly & The Wayward Drifters vrijkaartjes

jbbeverly

Deze outlaws con cojones zullen in maart voor de allereerste keer naar Europa komen. Op 25 maart doen de heren Dynamo aan. JB Beverly vormt na Joe Buck en Heinrich XIII alweer de derde editie van het groeiende Hillbilly Hellride. Het vuige muziekconcept waarbij elke maand een band op het podium van Dynamo in Eindhoven staat die de grenzen van de roots-muziek opzoekt en daarbinnen zijn eigen cross-overs maakt. Van vuige metal tot complexe bluegrass, grove hillbilly en heftige americana: het passeert allemaal de revu in deze reeks concerten.

JB Beverly and the Wayward Drifters is pure authentieke Hillbilly-Country in de stijl van Hank III en Wayne Hancock!!!! De heren zitten ook in de vaste entourage rond Hank III. Hij heeft al ontelbare keren de support gedaan van de band. Hillbilly en Country zoals het zou moeten zijn in de stijl van Bob Wayne.

Dynamo in Eindhoven speelt voor paashaas. Wij van het Altcountryforum mogen namelijk namens hen vrijkaartjes weggeven. Je hoeft alleen maar het goede antwoord te geven op de vraag: Wat is de titel van de laatste cd van JB Beverly and the Wayward Drifters?

De eerste drie inzendingen met het juiste antwoord belonen wij met twee vrijkaartjes van het optreden van JB Beverly and the Wayward Drifters op 25 maart in Dynamo te Eindhoven.

Stuur de oplossing vóór 22 maart naar het volgende emailadres: altcountryforum@gmail.com onder vermelding van Beverly.

 
www.dynamo-eindhoven.nl


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    “Con Cojones” betekend dat niet letterlijk: Met Kloten?

  2. jan jongeneel #
    2

    j b beverley & the wayward drifters zijn niet voor de 1e keer in europa, op blue highways 2008 — in de foyer- gaven ze een mooie show weg