RSS

Harmen Ridderbos en Ian Fisher Op Toernee

Voor een mini-tour door Duitsland en Nederland vormen de twee bevriende singer-songwriters Harmen Ridderbos (Town of Saints) en de in Berlijn wonende Amerikaanse zanger Ian Fisher een duo. Een feest voor de liefhebbers van folkmuziek.

Harmen Ridderbos maakt deel uit van de Groningse-Finse akoestische folkband Town of Saint. Samen met zijn Finse partner treedt hij regelmatig op in België, Duitsland en Nederland. Town of Saints was onlangs te bewonderen op Euronic 2012 in Groningen.

Ian Fisher is een echte troubadour, opgegroeid aan de oevers van de Mississippi in Ste. Genevieve in Missouri. Hetzelfde gebied waar mensen als Mark Twain, Chuck Berry en Johnny Cash door beïnvloed werden. Ooit is Ian op zijn 13e levensjaar begonnen met een roestige basgitaar. Hij werd geïnspireerd door Bob Dylan, Nina Simone en vele anderen. Later schreef hij teksten gebaseerd op zijn eigen ervaringen en uit liefde voor zijn omgeving.Gewapend met een gitaar en zijn stem weet hij de luisteraars te raken.

 
01.02. Skek – Amsterdam
02.02. Kroeg van Klaas – Groningen
03.02. De Bakkerij – Castricum
04.02. Bernhard’s Room – Hoogeveen
05.02. Oude Kerk – Scheemda

 

www.townofsaints.com
www.ianfisheronline.com
www.ianfisheronline.com/ifandthepdl/ifandthepdl.html

 


0 Comments Add Yours ↓

  1. Gezien Ridderbos #
    1

    ik zou het leuk vinden een keer in contact te komen met Harmen: zijn we (heel ver weg misschien) nog familie? Een oom van mij heette Herman; een neef van mij Harm