RSS

Los Bitchos – Let The Festivities Begin!

Los Bitchos - Let The Festivities Begin! [Vinyl, LP], Konkurrent

Wie is er niet toe aan een partijtje Latijns-Amerikaanse feestmuziek bij de aankondiging van natte sneeuw in de Lente? Nou, ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik verlang dan wel even naar een verzetje. En laten we gewoon eerlijk zijn. De afgelopen 2 jaar was het leven met corona kut. Die twee jaar voelde als twee eeuwen.

Welkom in de wereld van het Britse dames kwartet Los Bitchos en hun instrumentale debuutalbum Let The Festivities Begin! Het ziet er al heel gezellig uit op de hoes. Bezaaid met ballonnen, feestmutsen, cocktails en Рzoals het er op het eerste oog uitziet Рeen hele lekkere taart! 

Niets revolutionairs maar vrolijke, gezellige en vooral kleurrijke surf rock en psychedelische muziek met een Colombiaanse invloed en een knipoog naar een soundtrack voor een spaghetti-western van Quentin Tarantino . En zoals de bandnaam en de albumhoes doet vermoeden moet je Los Bitchos maar niet al te serieus nemen.

Verzet je niet. Laat je geest en lichaam met de muzikale stroom meegaan en laat niets tussen jou en Let The Festivities Begin! komen.

07-04: Nijmegen, Merleyn
08-04: Amsterdam, Paradiso (kleine zaal)

www.losbitchos.com

www.konkurrent.nl

(Johan Schoenmakers)


Comments are closed.