RSS

Larkin Poe – Blood Harmony

Fans zijn doorgaans erg leuke mensen… mensen die echt compleet ergens voor gaan. Zoals de trouwe schare fans van het Amerikaanse duo Larkin Poe, die zich ´Kinsiders´noemen naar het debuut KIN (2014) van de muzikale zussen. Mensen die elkaar misschien nog nooit persoonlijk hebben ontmoet, maar die contact met elkaar maken en met elkaar communiceren. Volgens Rebecca (zang, gitaar, keyboard) en Megan Lovell (lapsteel gitaar, achtergrond zang) voelen zij altijd deze liefdevolle uitstraling tijdens hun optredens en zijn er dan ook ongelooflijk blij mee.

Het via het eigen label Tricki Woo Records verschenen Blood Harmony is een volgend hoofdstuk in de succesvolle carrière van Larkin Poe. Refererend naar de naam van hun overgrootvader van vijf generaties geleden. De hoes ziet eruit als een vinyl album uit de jaren zeventig, die sindsdien in een krat wordt rondgesleept.

Het nieuwe wapenfeit is een album vol smeulende roots en met blues doordrenkte rock & roll liedjes en bruist van de vitaliteit. Een verpletterende intentieverklaring met een live-gevoel, veel pit en extra bluesenergie. Een heerlijke collectie songs waar de liefde voor hun familie vanaf spat. Een open boek over het vertrouwen tussen de zussen, ouders, echtgenoten, neven en nichten. De goede kanten van het zuiden zoals de gastvrijheid, de zoete thee, de zelfgemaakte limonade en de geweldige muziek.

www.larkinpoe.com

(Johan Schoenmakers)


Comments are closed.